Zakelijke hypotheek

Wat zijn de mogelijkheden voor u als ondernemer?

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

Zakelijke hypotheek


NLInvesteert maakt het voor ondernemers mogelijk om een bedrijfspand te kopen met een zakelijke hypotheek. Het financieren van 100% van de financieringsbehoefte behoort tot de mogelijkheden. Hiermee zijn we uniek in de Nederlandse markt.


Zakelijke hypotheek bij een bank


Veel ondernemers wenden zich bij een zakelijke hypotheek tot hun bank. Doorgaans zijn banken bereidt om tot maximaal 70% van de financieringsbehoefte te financieren. Hierdoor is het voor veel ondernemers uitdagend om een zakelijke hypotheek te organiseren. Het uit eigen middelen financieren van 30% van de financieringsbehoefte vergt een forse aanspraak op de liquiditeiten van de onderneming. Tevens is dit kapitaal niet meer beschikbaar als werkkapitaal.

De specialisten van NLInvesteert zijn gespecialiseerd in cofinanciering. Hierbij worden verschillende kapitaalsoorten gecombineerd. Een zakelijke hypotheek wordt bijvoorbeeld deels gefinancierd door de bank en deels door particuliere investeerders. Hierdoor kan tot 100% van het aan te kopen vastgoed gefinancierd worden.


U wordt ontzorgd


Het organiseren van een bedrijfshypotheek is een specialisme. Denk hierbij aan het aanleveren van alle informatie aan de bank; volledig en correct, wat het aanvraagproces van een zakelijke hypotheek bespoedigd. Daarnaast verzorgen wij de onderhandeling met de bank en organiseren wij de non-bancaire financiering, dat kan via alternatieve financiers of via ons platform met particuliere investeerders.

Wij concentreren ons op het organiseren van een zakelijke hypotheek tegen de best mogelijke voorwaarden. U kunt zich hierdoor blijven richten op uw specialisme; ondernemen. We ontzorgen u van A tot Z en blijven u ook na de totstandkoming van de financiering bijstaan met raad en daad.


Vraag een zakelijke hypotheek aan!


NLInvesteert is een organisatie met lokaal georganiseerde teams. Onze specialisten kennen de lokale markt. Bekijk op deze pagina de contactgegevens van onze specialist in uw regio. Een kennismaking is altijd vrijblijvend.

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl

Veelgestelde vragen


Waarom een bedrijfspand kopen met een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek stelt ondernemers in staat om een eigen bedrijfspand te kopen. Door elke maand rente en aflossing te betalen ‘komt het pand naar u toe’. Met andere woorden; u bouwt vermogen op door de hypotheek gedurende de looptijd van de financiering af te lossen. Of een bedrijfspand voor u interessant is hangt volledig af van uw situatie en (groei-)ambities. Maak een afspraak met één van onze regiodirecteuren om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Kan ik een zakelijke hypotheek berekenen?

Elke bedrijfshypotheek is maatwerk. We kijken naar de hoogte van de financiering, de haalbaarheid en de meest aantrekkelijke kapitaalmix. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze regiodirecteuren om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe lang duurt de aanvraag van een zakelijke hypotheek bij NLInvesteert?

Onze financieel adviseurs kennen de weg bij banken. Tevens beschikt NLInvesteert over een eigen netwerk met honderden particuliere investeerders. Het proces van aanvraag tot financiering realiseren wij doorgaans binnen 4 weken. Vanzelfsprekend is elke financieringsaanvraag maatwerk; zo ook de looptijd van uw aanvraag.

Wat kost een zakelijke hypotheek?

Als ondernemer betaald u rente en aflossing over uw bedrijfshypotheek. Om u te begeleiden bij uw financieringsaanvraag rekent NLInvesteert een vergoeding. De tarieven kunt u hier bekijken.