Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je vastgoed? Dien direct je aanvraag in.

Financiering zorgvastgoed


NLInvesteert is gespecialiseerd in het financieren van zorgvastgoed. Hierbij kan gedacht worden aan de realisatie van een gezondheidscentrum, de herontwikkeling van een kantoorpand naar zorgappartementen of de aankoop van een zorgboerderij.

Ben jij benieuwd hoe we jouw zorgvastgoed kunnen financieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via dit formulier kan je een financieringsaanvraag indienen. Bellen kan natuurlijk ook, naar 085 4018 705.

Cofinanciering voor zorgvastgoed


NLInvesteert begeleidt vastgoed- en zorgondernemers bij de totstandkoming van een passende financiering. Het is mogelijk om tot 100% van de kapitaalbehoefte te financieren en daarmee zijn we uniek in Nederland. Om de volledige financieringsbehoefte in te vullen treedt NLInvesteert op als financieringsregisseur, waarbij meerdere financieringspartners kapitaal inbrengen. Hierbij kan gedacht worden aan banken en particuliere investeerders.

Deze financieringsvorm noemen we cofinanciering of stapelfinanciering; meerdere partijen financieren het zorgvastgoed. NLInvesteert begeleidt jou dit traject van A tot Z en zorgt voor de meest gunstige voorwaarden voor jou als ondernemer.


Banken en zorgvastgoed

Banken zijn terughoudend met het financieren van zorgvastgoed. Vaak worden enkel aanvragen van bestaande kredietklanten in behandeling genomen en het financieringsproces wordt omschreven als moeizaam en stroperig. Dat wil niet zeggen dat banken geen rol kunnen spelen bij de zorgvastgoed financiering. Bancaire financiering blijft voor een onderneming de meest goedkope financieringsvorm.


Om de bancaire financiering snel en adequaat te organiseren is een netwerk, kennis en ervaring vereist. De regiodirecteur van NLInvesteert kent de weg bij banken en weet welke informatie aangeleverd moet worden om aan de voorwaarden van de bank te voldoen. De regiodirecteur behartigt jouw belangen en hecht er veel waarde aan dat de financieringslasten met ontspanning voldaan kan worden.
NLInvesteert is regionaal georganiseerd
NLInvesteert bestaat uit een team van regiodirecteuren. De regiodirecteur staat dichtbij ondernemers en investeerders in jouw regio. 

Wil jij zorgappartementen financieren? Of wil jij een eigen zorgboerderij kopen of verbouwen? NLInvesteert heeft ruimschoots ervaring met zorgvastgoed financieringen. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.