NLI on Tour

Samen meer Slagkracht


NLI on Tour is een nieuw relatie-event van NLInvesteert, waarin we inspiratie, sportieve inspanning en netwerken met elkaar combineren. Het thema voor dit jaar is “samen meer slagkracht!”.

Op 19 mei stappen we met een grote groep relaties op de fiets. Ben jij erbij? Van harte uitgenodigd! Dit wielerfeestje is voor liefhebbers van alle niveaus, daar houden we rekening mee bij de groepsindeling. Deelnemers rijden op hun eigen racefiets en onder professionele (motor)begeleiding. 

Onze speciale gast is Ireen Wüst. Zij maakt haar slagen inmiddels niet meer op het ijs en staat aan de start van een nieuwe periode in haar leven. 12 maart jl. heeft zij op grootse wijze in Thialf haar actieve sportcarrière afgesloten. Deze meest succesvolle Nederlandse olympiër aller tijden fietst met ons mee! Ook zal ze haar persoonlijke verhaal achter jarenlang succes én haar kijk op de toekomst met ons delen. 

We gaan met elkaar 80 kilometer fietsen; een prachtroute over de Veluwe. We starten rond lunchtijd met een broodje, halverwege is er pauze met koffie. We sluiten aan het eind van de middag af met een heerlijke BBQ, waarbij er volop gelegenheid is om elkaar te spreken.

Leuk als je erbij bent! Inschrijven kan via het formulier rechtsboven. Vul je shirtmaat in, je ontvangt een NLInvesteert fietsshirt! Verder vragen we je aan te geven in welke groep je meefietst (1 of 2), zie toelichting hieronder.

Programma

  • 11.30 inloop met broodjes
  • 13.00 welkom
  • 13.15 vertrek groep 1
  • 13.20 vertrek groep 2
  • vanaf 16.15 borrel
  • 17.15 in gesprek met Ireen
  • 17.45 BBQ
  • 19.30 einde

2 pelotons
Een typische "groep 1 deelnemer" maakt heel regelmatig een rondje op de racefiets en komt na een kilometer of 60 moe maar voldaan thuis. Op de teller staat een gemiddelde snelheid van boven de 30 kilometer per uur, uitgaande van een vlak parcours en een solorit. Met fietsen in een peloton of grotere groep heeft een "groep 1 deelnemer" ervaring. 


Een "groep 2 deelnemer" maakt wel eens vergelijkbare rondjes, komt ook moe maar voldaan thuis en heeft dan op de teller een gemiddelde snelheid die (ruim) onder de 30 kilometer per uur ligt.  

Shirtmaat
Op basis van de onderstaande maattabel kun je bepalen wat je shirtmaat is.


Praktisch

Wanneer: 19 mei 2022
Tijd: 11:30 - 19:30 uur
Start en finish: Bosque • Harderwijkerweg 28 • 6961 GE Eerbeek

Nb.
Deelname is geheel op eigen risico. Het dragen van een helm is verplicht. Tijdens het evenement worden foto's en filmopnamen gemaakt.

Aanmelden NLI on tour 2022