NLI on Tour

Veerkracht


NLI on Tour is een relatie-event van NLInvesteert, waarin we inspiratie, sportieve inspanning en netwerken met elkaar combineren. Het thema voor dit jaar is “Veerkracht”.


Op 15 juni 2023 stappen we met een grote groep relaties op de fiets. Ben jij erbij? Van harte uitgenodigd! Dit wielerfeestje is voor liefhebbers van alle niveaus, daar houden we rekening mee bij de groepsindeling. Deelnemers rijden op hun eigen racefiets en onder professionele (motor)begeleiding. 


Speciale gast is onze ambassadeur Ireen Wüst. Zij maakt haar slagen inmiddels niet meer op het ijs en is begonnen aan een nieuwe periode in haar leven. Deze meest succesvolle Nederlandse olympiër aller tijden fietst met ons mee! Ook neemt ze ons mee in haar persoonlijke verhaal achter jarenlang succes én langs sleutelmomenten in haar carrière waarop veerkracht de sleutel was. 


We gaan met elkaar ongeveer 70 kilometer fietsen; een prachtroute door Salland. We starten rond lunchtijd met een broodje, halverwege is er pauze met koffie. We sluiten aan het eind van de middag af met een heerlijke BBQ, waarbij er volop gelegenheid is om elkaar te spreken.


Leuk als je erbij bent! Inschrijven kan via het formulier rechtsboven. Deelnemers die in 2022 aanwezig waren, verzoeken we het NLInvesteert fietsshirt mee te nemen. Neem je voor het eerst deel? Vul dan jouw shirtmaat in (zie maattabel hieronder).  Verder vragen we iedereen aan te geven in welke groep je meefietst (1 of 2), zie toelichting hieronder.


Programma

  • 12.00 inloop met broodjes

  • 13.00 welkom

  • 13.15 vertrek groepen 1 en 2

  • vanaf 16.15 finish groepen 1 en 2, borrel

  • 17.15 In gesprek met Ireen

  • aansluitend BBQ

  • 19.00 einde


2 pelotons
Een typische "groep 1 deelnemer" maakt heel regelmatig een rondje op de racefiets en komt na een kilometer of 60 moe maar voldaan thuis. Op de teller staat een gemiddelde snelheid van boven de 30 kilometer per uur, uitgaande van een vlak parcours en een solorit. Met fietsen in een peloton of grotere groep heeft een "groep 1 deelnemer" ervaring. 


Een "groep 2 deelnemer" maakt wel eens vergelijkbare rondjes, komt ook moe maar voldaan thuis en heeft dan op de teller een gemiddelde snelheid die (ruim) onder de 30 kilometer per uur ligt.  


Shirtmaat
Op basis van de onderstaande maattabel kun je bepalen wat jouw shirtmaat is.


Praktisch

Wanneer: 15 juni 2023

Tijd: 12:00 - 19:00 uur

Start en finish: Het Wapen van Wesepe • Ds. E. Kreikenlaan 8 • 8124 AP Wesepe


Nb.
Deelname is geheel op eigen risico. Het dragen van een helm is verplicht. Tijdens het evenement worden foto's en filmopnamen gemaakt.

Aanmelden NLI on Tour