Fundfestival 2024: Nederland, Europa en de wereld

Ondernemen anno 2024


Op 10 september 2024 organiseren wij de zesde editie van ons Fundfestival. Hét evenement waar ondernemers, investeerders en financiers samenkomen!

Het fundfestival is ons jaarlijkse inspiratie-event, waarin we steeds weer een nieuw kernelement van ondernemerschap vol in de schijnwerpers zetten. Dit jaar is het thema: “Nederland, Europa en de Wereld”.

De Nederlandse economie is sterk verweven met die van Europa en de rest van de wereld. Een derde van de welvaart in Nederland is te danken aan handel en samenwerking met het buitenland. Wereldwijde handel brengt economische veerkracht, maar maakt ons ook kwetsbaar. Geopolitieke verhoudingen verharden, de migratiecrisis houden we niet buiten de landsgrenzen en de escalerende impact van klimaatvolatiteit raakt onze huizen en infrastructuur.

Wat vragen een instabiele wereld en een onzeker Europa van Nederlands ondernemerschap? Dát is het thema van het Fundfestival 2024.
​​​​​​​
Programma
Mart de Kruif (1958) was een Nederlandse militair, Luitenant-generaal in de Koninklijke Landmacht en commandant Landstrijdkrachten. Van november 2008 tot november 2009 de hoofdverantwoordelijke commandant van de internationale ISAF-missie in Afghanistan, waar hij het bevel voerde over ruim 40.000 militairen. 

Mart neemt ons mee in zijn visie op de geopolitieke ontwikkelingen en hoe die het Nederlandse ondernemerschap raken. Relevant voor iedere ondernemer en investeerder!

Na de plenaire bijdrage van Markt de Kruif gaan we uiteen in vier breakouts. Vier deskundigen op de gebieden van geopolitiek en klimaatimpact, inspireren en leren vanuit eigen ervaring. Bij de entree van het Fundfestival maak je je keuze voor een van deze sprekers. De komende weken zullen de sprekers bekend worden gemaakt. Na de breakouts ontmoeten we elkaar tijdens de borrel en het walking dinner.

Wanneer: dinsdag 10 september 2024
Tijd: 14:30 - 20:00 uur
Locatie: Bomencentrum Nederland, Baarn. Een bijzondere locatie met een aansprekend ondernemersverhaal!

Het Fundfestival 2024 wordt mogelijk gemaakt door:

​​​​​​​

Aanmelden Fundfestival

 


Bekijk de aftermovie van het Fundfestival 2023 hier: