Fundfestival 2023

"veerkracht"


Uitverkocht, helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor het Fundfestival 2023.


Op 12 september 2023, vanaf 14:30 uur, organiseren wij de vijfde editie van ons Fundfestival. Hét evenement waar ondernemers, investeerders en financiers samenkomen!


Het fundfestival is ons jaarlijkse inspiratie-event, waarin we steeds weer een nieuw kernelement van ondernemerschap vol in de schijnwerpers zetten. Dit jaar is het thema: “veerkracht”. We leven in uitdagende tijden. Wat vraagt het om te ondernemen bij tegenwind? Dát is het thema van het Fundfestival 2023.


Programma

Wie goed doet, goed ontmoet zou je zeggen. Maar voor de jonge ondernemer Joseph Oubelkas pakte het in 2004 anders uit. De destijds 24-jarige IT-ondernemer uit Brabant wordt zonder bewijs of onderzoek veroordeeld tot tien jaar celstraf in Marokko. Zijn jonge leven krijgt een bizarre wending. Op 12 september neemt hij ons mee in hoe hij het smerige en harde leven in Marokkaanse gevangenissen heeft doorstaan. Een verhaal dat vele ondernemers zal inspireren!


Na de plenaire bijdrage van Joseph Oubelkas gaan we uiteen in vier breakouts. Vier deskundigen als het op veerkracht en ondernemerschap aankomt, inspireren en leren vanuit eigen ervaring. Bij de entree van het Fundfestival maak je je keuze voor een van deze sprekers. Onderstaand vind je alvast een korte introductie.

Ireen Wüst –  achter de schermen van Nederlands’ grootste Olympische succes. Met gouden medailles op vijf opeenvolgende Olympische Spelen is Ireen Wüst de succesvolste olympiër aller tijden. Ireen heeft alles meegemaakt in haar leven als topsporter: als underdog winnen, winnen terwijl je al aan de top staat, een burn-out, een eigen team oprichten, niet winnen terwijl iedereen het verwacht, depressief zijn, omgaan met extreme druk en omgaan met persoonlijk verlies. Ireen Wüst deelt tijdens het Fundfestival 2023 haar persoonlijke ervaringen en de lessen die zij daaruit heeft getrokken, aan de hand van vijf Olympische Spelen en wat er tussentijds gebeurde. 


Roy Heiner – veerkracht kan je trainen.
Roy Heiner is verreweg de meest gerenommeerde wedstrijdzeiler in Nederland. Hij nam vier keer deel aan de Olympische Spelen en werkte heel zijn leven met professionele zeilteams aan topprestaties. Zo begeleidde hij meerdere projecten in de Volvo Ocean Race. Hij was als sailing director in de Volvo Ocean Race 2005 / 2006 verantwoordelijk voor de overwinning van het prestigieuze zeilteam ABN AMRO in deze heroïsche race om de wereld. Ook daarna toonde hij veerkracht, door zijn zakelijke propositie in moeilijke (corona)tijden uit te breiden naar een trainingsbureau voor jong afgestudeerden. 
Roy neemt ons vanuit de praktijk mee in zijn visie over hoe je als team veerkracht traint, grenzen verlegt en het hoogst haalbare bereikt.  ​​​​​​​

Dolf Kos – ‘from hero to zero’. Verlies met een winstbijdrage.
Dolf Kos is een rasondernemer die nog nooit voor een baas werkte. Vanaf zijn zolderkamer bouwde hij een bedrijf met meer dan 80 man personeel in 2012. Dolf zag destijds voortdurend kansen in de markt en maakte daar werk van. Uiteindelijk leidt de onstuimige groei van zijn bedrijf tot een faillissement. ‘From hero to zero,’ concludeert Dolf zelf. Hij schreef er een boek over.
Dolf neemt je mee in de opkomst én de ondergang van zijn bedrijvengroep. Hij vertelt over zijn hard geleerde maar zeer waardevolle lessen uit die periode, die hem hebben geholpen bij het opbouwen van zijn succesvolle nieuwe bedrijf: Sales Marketing Group. 
  
Theo Snoek – vindingrijk ondernemen voor iedereen.
Theo Snoek is al meer dan 20 jaar ondernemer in hart en nieren en startte direct na zijn studie met zijn eigen bedrijf Valuepack. Zijn bedrijf is expert in het verpakken en assembleren van medische hulpmiddelen. Een heel specifieke expertise. Theo heeft door de jaren ervaren dat uithoudingsvermogen en creativiteit voor hem de bronnen zijn om tegenslagen te overwinnen. Volgens Theo kan iedereen deze bronnen aanspreken. Hij vertelt er over tijdens het Fundfestival 2023. Zijn motto: "Het kan. En ik zal een manier vinden om het te doen."


Aan het eind van het programma is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een ‘walking dinner’ waarmee we het event afsluiten.


Wanneer: 12 september 2023

Tijd: 14:30 - 20:00 uur

Locatie: Koepelgevangenis Arnhem. Een locatie met “rijke” historie en inmiddels ook een fascinerend ondernemersverhaal!


Het Fundfestival 2023 wordt mogelijk gemaakt door:

​​​​​​​Bekijk de aftermovie van een eerdere editie van het Fundfestival hier: