Fundfestival 2018

DE PLATFORMREVOLUTIE: 

FROM BANKING TO PLATFORMING


ING is trotse partner van het Fundfestival 2018, hét evenement waar ondernemers en investeerders samenkomen! Wij nodigen u van harte uit.


De platformeconomie wordt onmiskenbaar groter en groter. In alle sectoren ontstaan ‘platforms’ die met slimme techniek vraag en aanbod met elkaar verbinden. Zoals Uber, wereldwijd het grootste taxibedrijf zonder eigen auto’s en Airbnb, ’s werelds meest bezochte adres voor overnachtingen zonder eigen bedden. Ook bij zakelijke financieringen zien we dezelfde beweging. Traditionele en nieuwe spelers introduceren financieringsplatformen, zonder eigen geld, zonder eigen balans.


Tijdens het Fundfestival 2018 verkennen we met elkaar de actuele ontwikkelingen en de toekomst van het zakelijk financieringslandschap.

Wat kunt u verwachten?
Professor Jaap Winter (o.a. VU / Insead Business School / Randstad), Jack de Mooij (Lead Platform Business Banking ING) en Laurens Stigter (directeur Wensink Automotive) trappen af met hun visie. We gaan samen met hun in debat over de impact van ‘platforming’ op de zakelijke financieringsmarkt.

Naast inhoud is er ook ruimte voor aangenaam netwerken. Op het festivalterrein maakt u kennis met succesvolle groei-ondernemers en investeerders.

U bent van harte uitgenodigd voor het Fundfestival 2018. Aanmelden kan via het formulier rechtsboven of de button hieronder.


WANNEER dinsdag 11 september 2018
TIJD 15.00 -19.00 uur
LOCATIE Prodentfabriek • Oude Fabrieksstraat 20 • 3812 NR Amersfoort

Aanmelden Fundfestival 2019