Ondernemers, investeerders en financiers komen samen bij NLInvesteert.

Financiering nodig?

Vraag een vrijblijvend
adviesgesprek aan.

NLInvesteert maakt financiering bereikbaar voor ondernemers.

Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. U wordt volledig ontzorgd. Zo kan uw bedrijf zich blijven ontwikkelen, een grote groep van financiers levert haar bijdrage en ook onze investeerders staan voor u klaar.

Partners waar wij mee samen werken. Bekijk alle partners

"Wij zochten financiering omdat we willen groeien. Volgend jaar willen we de productie vervijfvoudigen."

Investeer in

uw toekomst.

Ondernemersprogramma Groeiversneller

Als NLInvesteert mobiliseren we naast kapitaal ook kennis om ondernemers vooruit te helpen. Samen met Centraal Beheer en Port4Growth, bieden wij u het ondernemersprogramma Groeiversneller. Met Groeiversneller werkt u, samen met andere ondernemers, in acht modules aan uzelf en aan uw onderneming. Met o.a. een strategisch groeiplan én een concreet actieplan als resultaat.


Altijd iemand
in de buurt.

Klik voor contactgegevens op onze specialist in uw regio.

Actueel

NLInvesteert krijgt vergunning van AFM

De AFM heeft een crowdfunding-vergunning verleend aan NLInvesteert. De vergunning is een uitvloeisel van de Europese CSPR, die moet leiden tot een betere bescherming van beleggers.

Jos Blom versterkt groeiend NLInvesteert Noord Nederland

Op 15 november is Jos Blom het team van NLInvesteert Noord Nederland komen versterken. Gerrit van Yperen en Paul Rodenburg verwelkomen hem als derde regiodirecteur.

Bij financiering van groei draait het niet alleen om geld

Is geld belangrijk als een ondernemer een overname of uitbreiding financiert? Ja, natuurlijk! Maar er komt meer bij kijken.

Wat nou recessie?

Aantal geslaagde financieringen groeit nogsteeds!

In deze roerige tijd is een ondernemer juist goed voorbereid!

Ondernemers zijn logischerwijs voorzichtiger geworden, maar zien tegelijkertijd nog altijd kansen. Ze spelen op de veranderingen in. Inventief en verstandig

Veranderingen in het financieringslandschap

Wat als de consument na de vakantieperiode toch de hand op de knip gaat houden?

Kjeld van Dijk: ‘Cofinanciering is de nieuwe werkelijkheid’

Bedrijven groeien, willen investeren in (hightech) machines, transportmiddelen of in vastgoed en hebben daarvoor financiering nodig. Dan krijgen ze vaak te maken met een zich terugtrekkende bancaire sector.

"Door de veranderde opstelling van banken bij de financiering van ondernemersplannen is er al twee keer behoefte geweest bij onze bedrijven voor aanvullende financiering voor onze ondernemingsplannen. NLInvesteert heeft ons hierbij perfect ondersteund, ook in de communicatie richting de huisbank."
Frank Bruggeman | Ondernemer

Ervaringen van ondernemers en investeerders

"Zonder ondernemers is er geen bestaan mogelijk. NLInvesteert heeft de selectie gedaan van potentiële ondernemers met goede plannen. Als dan blijkt dat geld de enige belemmering is voor een ondernemer om zijn initiatief te ontplooien, dan investeer ik graag mee."
Nina Beswerda | Investeerder

Heeft u financiering nodig?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.