Fundfestival 2019

Ondernemersdromen 

Voor iedere droom een financiering


Van harte uitgenodigd voor het Fundfestival 2019! Op 10 september 2019, vanaf 15:00 uur, organiseren wij de derde editie van ons Fundfestival: hét evenement waar ondernemers, investeerders en financiers samenkomen!


Op het Fundfestival verbinden we kernelementen van ondernemerschap met een hele specifieke succesfactor: financiering. We hebben dit jaar gekozen voor het thema:

Ondernemersdromen. Voor iedere droom een financiering.


We bekijken het thema vanuit twee invalshoeken:

1. De ondernemer en zijn droom en

2. financiering als oplossing voor een cruciaal vraagstuk.


Wat kunt u verwachten?
Inspiratie! Jacco Vonhof (voorzitter van MKB-Nederland), Rahma el Mouden (oprichter van MAS Dienstverleners, Europese Zwarte Zakenvrouw van het jaar) en Elske Doets (DGA van Doets Reizen, Zakenvrouw van het jaar) delen hun ondernemersdromen. Samen met hen en een aantal jonge groei-ondernemers onderzoeken we de rol van financiering bij het realiseren ondernemersdromen.

Naast inhoud is er ook ruimte voor aangenaam netwerken. Op het festivalterrein maakt u kennis met succesvolle groei-ondernemers en ontmoet u onze financieringspartners en investeerders.


U bent van harte uitgenodigd voor het Fundfestival 2019. Aanmelden via de button hieronder. Gebruikt u promotiecode RELFF19 voor gratis toegang. Vul de promotiecode in bij uw registratie. 


Wanneer: 10 september 2019

Tijd: 15:00 - 19:00 uur

Locatie: Skydeck • Airport Teuge • De Zanden 167 • 7395 PG Teuge

Aanmelden Fundfestival 2019

 

Het Fundfestival 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:


Bekijk hier de aftermovies van het Fundfestival 2018 en 2017