Samenwerken

met NLInvesteert

NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers in de regio mogelijk. Dat doen we door verschillende financieringsvormen te combineren tot een cofinanciering. Daarvoor werken we samen met banken, overheden, kredietunies, ontwikkelingsmaatschappijen en crowdfunders. 

Banken

Bank

Heeft u kansrijke financieringsprojecten, maar is er onvoldoende eigen vermogen aanwezig? Laat dat niet de reden zijn om een project af te wijzen. Wij maken een combinatie van bancair en achtergesteld kapitaal mogelijk middels cofinanciering. Zo kunt u meer financieringsaanvragen honoreren en worden meer ondernemers geholpen. Samenwerken? Neem contact op.  

Regionale overheden en ontwikkelingsmaatschappijen

Regionale overheid en ontwikkelingsmaatschappijen

Wilt u de lokale economie versterken? Wij presenteren u graag interessante financieringsaanvragen uit uw regio. Samen met u maken we groeikapitaal voor ondernemers in uw regio mogelijk. Wij verzorgen de kredietbeoordeling vooraf en gedurende de looptijd van de financiering, de doorlopende monitoring inclusief rapportage en de coaching van de ondernemer. Samenwerken? Neem contact op. 

Kredietunies

Kredietunie

Wilt u het aantal financieringsaanvragen verhogen, zonder uw bestuur te belasten? Wij werken samen met diverse kredietunies. Daarbij verstrekken zij het geld en verzorgen wij de kredietbeoordeling zodat u tot een overwogen besluit kan komen. Na de financiering, gedurende de looptijd, verzorgen wij de doorlopende monitoring van de onderneming inclusief bijbehorende rapportages. En organiseren we tevens de coaching van de ondernemer. Samenwerken? Neem contact op.  

Crowdfunders

Crowdfunder

Wilt u meer interessante financieringsvragen voorleggen aan uw investeerders? Wij zetten crowdfunding in als onderdeel van cofinanciering. Het publiek maakt het kapitaal mogelijk, wij verzorgen de kredietbeoordeling, de doorlopende monitoring inclusief rapportage en de coaching van de ondernemer. Samenwerken? Neem contact op.  

Zonder ondernemers is er geen bestaan mogelijk. NLInvesteert heeft de selectie gedaan van potentiële ondernemers met goede plannen. Als dan blijkt dat geld de enige belemmering is voor een ondernemer om zijn initiatief om te zetten in een organisatie, dan ben ik graag bereid om mee te investeren om van deze plannen werkelijkheid te maken. 

Nina Beswerda, vennoot Faktoo