Samenwerken

met NLInvesteert

NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers in de regio mogelijk. Dat doen we door verschillende financieringsvormen te combineren tot een cofinanciering. Daarvoor werken we samen met banken, overheden, kredietunies, ontwikkelingsmaatschappijen en crowdfunders. 

Banken

Bank

Heeft u kansrijke financieringsprojecten, maar is er onvoldoende eigen vermogen aanwezig? Laat dat niet de reden zijn om een project af te wijzen. Wij maken een combinatie van bancair en achtergesteld kapitaal mogelijk middels cofinanciering. Zo kunt u meer financieringsaanvragen honoreren en worden meer ondernemers geholpen. Samenwerken? Neem contact op.  

Regionale overheden en ontwikkelingsmaatschappijen

Regionale overheid en ontwikkelingsmaatschappijen

Wilt u de lokale economie versterken? Wij presenteren u graag interessante financieringsaanvragen uit uw regio. Samen met u maken we groeikapitaal voor ondernemers in uw regio mogelijk. Wij verzorgen de kredietbeoordeling vooraf en gedurende de looptijd van de financiering, de doorlopende monitoring inclusief rapportage en de coaching van de ondernemer. Samenwerken? Neem contact op. 

Kredietunies

Kredietunie

Wilt u het aantal financieringsaanvragen verhogen, zonder uw bestuur te belasten? Wij werken samen met diverse kredietunies. Daarbij verstrekken zij het geld en verzorgen wij de kredietbeoordeling zodat u tot een overwogen besluit kan komen. Na de financiering, gedurende de looptijd, verzorgen wij de doorlopende monitoring van de onderneming inclusief bijbehorende rapportages. En organiseren we tevens de coaching van de ondernemer. Samenwerken? Neem contact op.  

Crowdfunders

Crowdfunder

Wilt u meer interessante financieringsvragen voorleggen aan uw investeerders? Wij zetten crowdfunding in als onderdeel van cofinanciering. Het publiek maakt het kapitaal mogelijk, wij verzorgen de kredietbeoordeling, de doorlopende monitoring inclusief rapportage en de coaching van de ondernemer. Samenwerken? Neem contact op.  

NLInvesteert maakt voor ons bedrijf mogelijk wat met alleen een traditionele financierder niet mogelijk was. De samenwerking met NLInvesteert is erg prettig verlopen. Het persoonlijke contact maakt het toegankelijk. Ook nu kijken we weer aan tegen een investering en de wetenschap dat NLInvesteert met je meedenkt maakt het voor ons als ondernemers mogelijk, in de aanloopfase van dit project, om in kansen in plaats van onmogelijkheden te denken.

Henk de Graaf, Driestroomhuis De Bosk B.V.