Registreren: hoe werkt het?

U kunt u bij NLInvesteert gratis registreren door het aanmaken van een profiel. Op deze pagina ontdekt u de verschillende voordelen.

Uw voordelen:

  • Persoonlijk account: als lid krijgt u een eigen account op het platform van NLInvesteert. Met dit account kunt u gemakkelijk inloggen en direct investeren.
  • Zorgvuldig geselecteerde aanvragen: wij voeren voor u een voorselectie uit op de financieringsaanvragen van ondernemers. Iedere geselecteerde aanvraag krijgt een NLI-score mee. Aan de hand van deze score en de bijbehorende uitleg, weet u precies waar u in investeert.
  • Als eerste op de hoogte: NLInvesteert introduceert de geselecteerde aanvragen als eerste bij haar leden. Zo krijgt u voor publicatie op de site, al de kans om te investeren.
  • Video-gesprekken met ondernemers: gedurende de looptijd van de aanvraag bieden wij u met ‘google hangouts’ de gelegenheid om online nader kennis te maken met de ondernemers. U kunt hen op deze manier uw vragen stellen.
  • In contact komen met andere investeerders & ondernemers pitchen hun aanvraag: NLInvesteert biedt u de mogelijkheid om twee keer per jaar tijdens een informele bijeenkomst ondernemers, andere investeerders cq. gelijkgestemden te ontmoeten. Tijdens iedere bijeenkomst delen we met u het laatste ondernemersnieuws uit de regio en presenteren ondernemers hun financieringsaanvragen. 
 
 

Nu direct registreren?

U kunt op deze pagina uw profiel aanmaken.


NLInvesteert maakt waar wat anderen beloven. De medewerker van NLInvesteert is een echte financieel expert die snel een helder beeld heeft van de situatie en heldere adviezen geeft. Geen loze beloftes over snelle financieringen, maar heldere analyses in begrijpelijke taal. De begeleiding gedurende het traject heb ik als bijzonder prettig ervaren

Klaas Jan de vries, eigenaar Drenthe Tours B.V.