Registreren hoe werkt het?


U kunt u bij NLInvesteert gratis registreren door het aanmaken van een profiel. Op deze pagina ontdekt u de voordelen.


Uw voordelen

  • Persoonlijk account: als lid krijgt u een eigen account op het platform van NLInvesteert. Met dit account kunt u gemakkelijk inloggen en direct investeren. Alle details met betrekking tot uw investeringen vindt u vervolgens terug op uw dashboard in uw persoonlijke 'Mijn-omgeving'. Bekijkt u de video onderaan deze pagina voor meer informatie over het dashboard.  
  • Zorgvuldig geselecteerde aanvragen: wij voeren voor u een voorselectie uit op de financieringsaanvragen van ondernemers. Iedere geselecteerde aanvraag krijgt een NLI-score mee. Aan de hand van deze score en de bijbehorende uitleg, weet u precies waar u in investeert.
  • Als eerste op de hoogte: NLInvesteert introduceert de geselecteerde aanvragen als eerste bij haar leden. Zo krijgt u voor openbare publicatie op de site, al de kans om te investeren.
  • Contact met de ondernemers achter een financieringsaanvraag: gedurende de looptijd van de aanvraag bieden wij u, indien gewenst, de gelegenheid om online nader kennis te maken met de ondernemers. U kunt hen op deze manier uw vragen stellen.
  • In contact komen met andere investeerders & ondernemers: NLInvesteert biedt u vrijblijvend de mogelijkheid om twee keer per jaar, tijdens informele bijeenkomsten ondernemers, andere investeerders cq. gelijkgestemden te ontmoeten. Tijdens iedere bijeenkomst delen we met u het laatste ondernemersnieuws uit de regio en presenteren ondernemers hun financieringsaanvragen. 

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl

Uitleganimatie voor investeerders

Uitleganimatie persoonlijk dashboard