NLInvesteert Oost

Regiodirecteuren Renzo Tomà en Henk-Paul Visser heten u welkom! 


Financiering voor ondernemers in Oost Nederland
Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Oost Nederland zijn wij uw contactpersoon.

Cofinanciering maakt meer mogelijk 
NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken
Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Kunnen wij u helpen bij een financieringsvraagstuk?
Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder direct uw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en één van de deskundigen van NLInvesteert belt u dezelfde werkdag nog terug.

Uw gegevens


Henk-Paul Visser

"Een landelijk netwerk van investeerders en financiers toegankelijk maken voor de regionale ondernemer en onderneming. Om vervolgens vanuit een (co) financiering oplossing anno nu de ambitie van de ondernemer kunnen waarmaken. Hierbij wil ik een financiële regisseur en sparringpartner voor de ondernemer zijn. En met de opbouw van een duurzame relatie met de ondernemer betrokken blijven bij de onderneming."

Renzo Tomà

"Als ondernemer in de mooiste regio (Oost Nederland; Zuid Salland, Twente en de Achterhoek) regisseer en realiseer ik optimale financiering. Hierbij start ik met een goed begrip van de ondernemer, de onderneming en de omgeving van de onderneming, om voor de lange termijn de optimale financiering te realiseren. Op doortastende, enthousiaste en betrouwbare wijze ben ik de strategische partner voor financiering en ontzorg ik de ondernemer."