Holland Steen B.V.

Groeifinanciering vastgoedportefeuille.

logo-300x300In het kort

Kredietnemers:

Holland Steen B.V.

Doel:Groeifinanciering vastgoedportefeuille
Locatie:Alphen aan den Rijn
Ondernemer:

Mitchell Adema

Financieringsbehoefte:

EUR 966.000,=, waarvan EUR 400.000,= tot 840.000,= via investeerders NLInvesteert

Ticketgrootte:EUR 1.000,=
Risico:3 op een schaal van 5 
Financieringsvorm:Lening
Vergoeding

7% rente per jaar  

Betaling rente:Per maand 
Looptijd:60 maanden
Aflossingsschema:De aflossingen bedragen EUR 42.000,= per jaar, op einddatum resteert een slottermijn, die in een keer wordt afgelost.

Wat vindt NLInvesteert?

Holland Steen B.V. is actief op de vastgoedmarkt. De DGA Mitchell Adema is een jonge ondernemer die de opleiding tot makelaar volgt. Hij onderneemt samen met zijn vaderSenior is al jaren in de sector actief en begeleidt de ondernemer intensief bij zijn activiteiten en treedt daarbij deels ook op als financier.

De objecten die reeds aanwezig zijn en de aan te kopen panden liggen verspreid door Nederland. Alle panden kennen een woonbestemming of krijgen die. De eerste twee panden die zijn aangekocht zijn inmiddels verhuurd. Voor de nu aan te kopen panden zijn inmiddels intentieverklaringen getekend voor de verhuur. De financieringsbehoefte wordt ingevuld met een minimumbedrag van EUR 400.000,= met als startdatum eind januari 2019 en aanvullend nog eens EUR 440.000,= met als startdatum maart 2019.

De kasstromen uit deze panden zijn, samen met de reeds verhuurde panden, ruim voldoende om de lasten uit de financiering te dragen. De Loan to Value (LtV; omvang lening t.o.v. waarde objecten) is na aankoop van de eerste twee panden 60%. Na aankoop van het derde object komt deze op 75%. Een interessante propositie voor investeerders die een goed rendement wensen bij een beperkt risico. 

Wilt u meer weten over dit project?

Bent u benieuwd naar de achtergronden en de uitgebreide analyse van dit project? Log dan nu in.