Groeigeluk


High Tech voor een betere toekomst!?


Tekorten over de hele wereld leiden tot wezenlijke vragen over onze toekomst. Biedt ‘high tech’ de uitkomst of hebben we de afgelopen jaren juist teveel op techniek vertrouwd? Wat is uw antwoord als ondernemer?

Op 27 september wisselen we rondom ‘techniek als aanjager van innovatie’, dilemma’s, ervaringen en inzichten uit met een groep van 50 ervaren ondernemers. Locatie: Novio Tech Campus in Nijmegen.

Wat kunt u verwachten?

Inspiratie! Wilfred Boesveld (de drijvende kracht achter de doorlopende innovatie bij elektronicaproducent EPR Partner) Menno Lanting (veelgevraagd spreker en expert over disruptie, technologie en digitale transformatie, meer dan 250.000 mensen lazen zijn bestsellers) en Ralph van Dam (oprichter van meerdere internetondernemingen en auteur van het boek Langs de Afgrond) delen hun visie op de kansen en bedreigingen van high tech in huidige tijd van grote schaarste en ontregelde logistieke ketens.

Na deze keynotes gaan we met elkaar in gesprek, tijdens rondetafelgesprekken. 

Programma

  • 14:00 uur rondleiding Novio Tech Campus (facultatief);
  • 15:00 uur ontvangst;
  • 15:30 uur plenair programma met keynote sprekers;
  • 17:00 uur rondetafelgesprekken inclusief eten;
  • 19:00 uur afsluiting.

Aanmelden


Gastsprekers van topniveau
Menno Lanting
Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitalisering en techniek op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is winnaar van het managementboek van het Jaar. Meer dan 250.000 mensen lazen zijn bestsellers. In zijn nieuwste boek 'Uit het transformatie moeras' geeft Menno een nuchtere kijk op de faalfactoren van de digitale transformatie. Hij neemt ons mee op een route naar gezonde vernieuwing; inspirerend en vol praktijkvoorbeelden.

Wilfred Boesveld
Ondernemer Wilfred Boesveld zet ten behoeve van zijn klanten bij EPR partner vol in op productinnovaties. EPR ontwerpt en produceert al meer dan 20 jaar high tech elektronica. Gezien de wereldwijde ontwikkeling is 2022 voor EPR én een jaar vol kansen én ook meer dan oooit een jaar vol nieuwe uitdagingen. 

Ralph van Dam
Ralph van Dam heeft een passie voor ondernemerschap, groei en continuïteit. Hij is (mede)oprichter van verschillende internetstart-ups en scale-ups en schreef daar het openhartige en zeer leerzame ondernemersboek “Langs de afgrond” over. Tegenwoordig combineert hij het ondernemerschap met een functie als Business Partner Ondernemerschap bij Centraal Beheer Bedrijven.


Een aansprekende locatie
Wat weet u al van de Novio Tech Campus? Een bloeiend ecosysteem waar chipbedrijven van wereldklasse nauw met elkaar samenwerken. We nodigen u graag uit voor een korte rondleiding. Deze start om 14:00 uur.

                

Een paar High Tech feiten:
  • 3 halfgeleiderbedrijven van wereldklasse: NXP, Ampleon, Nexperia, zijn gehuisvest op deze campus;
  • ook staat er de grootste en meest geavanceerde halfgeleiderproductiefabriek van Europa;
  • alle auto’s die momenteel wereldwijd worden geproduceerd bevatten chips uit Nijmegen;
  • meer dan 60 jaar kennis van halfgeleiders ter plaatse;
  • 30% van de telefoongesprekken wereldwijd maakt gebruik van RF technologie uit Nijmegen.

Graag tot 27 september!