Groeigeluk


GROEI ONDERNEMING = GROEI ONDERNEMER


De klassieke groeifasen van een onderneming zijn onvermijdelijk. Hoe graag een creatieve pionier het ook anders zou willen. Er komt een moment waarop je met “binnen” aan de slag moet om je groei te organiseren. Groei vraagt aanpassing van de organisatie en niet in de laatste plaats van de ondernemer zelf! 

Wat vragen de verschillende groeifasen van een onderneming van de ondernemer? Van zijn competenties, van zijn karakter, van zijn communicatiestijl, van….

Woensdag 3 november wisselen we rondom “Groeigeluk”, dilemma’s, ervaringen en inzichten uit met een groep van 50 ervaren ondernemers. Locatie: Hotel New York in Rotterdam.

Wat kunt u verwachten?
Inspiratie! Sam Rohn oprichter en CEO van Red je Pakketje (in een serie van meerdere ondernemingen) en Ralph van Dam (oprichter van meerdere internetondernemingen en auteur van het boek Langs de Afgrond) delen hun ervaringen, successen en (duurbetaalde) groeilessen. 

Na deze keynotes gaan we met elkaar in gesprek, tijdens rondetafelgesprekken. We sluiten af met een ‘walking dinner’.

Programma
  • 14:30 uur ontvangst;
  • 15:00 uur plenair programma met keynote sprekers;
  • 16:00 uur pauze
  • 16.15 uur rondetafelgesprekken;
  • 17.45 uur walking dinner / netwerken.

Komt u ook? Aanmelden kan via het formulier rechtsboven of de oranje button onderaan. 

Ralph van Dam
Ralph van Dam heeft een passie voor ondernemerschap, groei en continuïteit. Hij is (mede)oprichter van verschillende internetstart-ups en scale-ups en schreef daar het openhartige en zeer leerzame ondernemersboek “Langs de afgrond” over. Tegenwoordig combineert hij het ondernemerschap met een functie als Business Partner Ondernemerschap bij Centraal Beheer Bedrijven.
Sam Rohn
Na het succes van Jimmy Joy, dat in 4 jaar tijd groeide met de verkoop van shakes en repen naar meer dan 85 landen online en inmiddels verkrijgbaar is bij meer dan 700 winkels, heeft Sam de onderneming Red je Pakketje opgestart. Red je Pakketje is in 4 jaar uitgegroeid tot de grootste “vandaag besteld vandaag in huis” pakketdienst van Nederland en levert met ruim 500 medewerkers voor circa 350 webshops, waaronder Bol.com en Amazon, dagelijks duizenden pakketten af. Eind vorig jaar maakte de startup bekend dat het een groene financiering van 12,5 miljoen euro heeft binnengehaald.