DE PLATFORMREVOLUTIE: FROM BANKING TO PLATFORMINGFundfestival 2018


CFO Capabel is trotse partner van het Fundfestival 2018, hét evenement waar ondernemers en investeerders samenkomen! wij nodigen u van harte uit. In navolging op de succesvolle eerste editie van het Fundfestival in 2017, organiseert NLInvesteert op 11 september 2018, vanaf 14:30 uur, de tweede editie van het Fundfestival.


Dit jaar staat het Fundfestival in het teken van de platformeconomie. We zien ze namelijk in alle sectoren ontstaan; platformen die met slimme techniek vraag en aanbod op een efficiënte manier en onafhankelijk van plaats en tijd aan elkaar verbinden, zonder zelf eigenaar te worden van de goederen en zonder productiemiddelen.


Ook bij zakelijke financieringen zien we dezelfde beweging; platformen die vraag naar en aanbod van kapitaal bij elkaar brengen, zonder eigen geld c.q. (bank)balans. Wie zijn deze partijen en wie moeten we vooral in de gaten houden richting de toekomst? En wat is de impact voor ondernemers die financiering nodig hebben? Op deze en andere vragen gaan we op 11 september in.


Aanmelden is verplicht en kan via het formulier rechtsboven, of de button hieronder.

Aanmelden Fundfestival 2018

 Bekijk hier de aftermovie en sfeerimpressie van het Fundfestival 2017