Met NLInvesteert veilig door de achtbaan


"Een bedrijf verkopen doe je als ondernemer in de regel maar één keer in je leven. De emoties die dat met zich meebrengt zijn onbekend terrein. Wat is het bedrijf waard? Aan wie verkoop je?" 

Het citaat is afkomstig uit het vakblad Installatiejournaal van uitgever Vakmedianet. Dat publiceerde onlangs een achtergrondartikel over de verkoop van installatiebedrijf Buysrogge uit Assen. De bedrijfsleider kocht het bedrijf van de eigenaar. NLInvesteert begeleidde de aankoop. 

Emoties
De vele keuzes die gemaakt moeten worden rond de verkoop van een bedrijf maken emoties los. “Het is een achtbaan”, zegt regiodirecteur Noord Nederland Gerrit van Yperen van NLInvesteert in het artikel. “Wij snappen die emoties en nemen de tijd om ondernemers bij de hand te nemen en goed voor te bereiden.”

Lees hier het hele artikel.

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl