Accountant.nl over expertise NLInvesteert

​​​​​​​

Ondernemer Kees de Jong was in september een van de sprekers op ons Fundfestival. Zijn stevige uitspraken daar over de rol van accountants bij bedrijfsfinancieringen zijn opgepikt door Accountant.nl, de website van de beroepsvereniging van Accountants. 

In een artikel op Accountant.nl wordt een voorbeeld genoemd van een financiering die tot stand kwam onder leiding van Gerrit van Yperen, NLInvesteert regiodirecteur Noord.

Slagingskans
De accountant die erbij betrokken was zegt in het artikel over de rol van NLInvesteert: "Op de lange termijn vind ik dit gewoon beter voor mijn klant, omdat NLInvesteert meer expertise in huis heeft. Waardoor bijvoorbeeld de rente voor de lening lager wordt en de slagingskans voor de financieringsaanvraag wordt vergroot". 

Lees hier het hele artikel of dowload het hieronder.

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl