Terugblik Fundfestival 2017

​​​​​​​​​​​​​​

Op 5 september j.l. organiseerden wij samen met ING het Fundfestival 2017: hét financieringsevenement voor ondernemers én investeerders. Op de Buitenplaats in Amerongen deelden Hans de Boer (voorzitter VNO/NCW), Wilfred Nagel (voormalig CRO ING) en Kees de Jong (ondernemer en investeerder) hun visie op de markt met de circa 220 aanwezigen. Vervolgens gingen ze onder leiding van dagvoorzitter Frederique de Jong in debat over het vernieuwen van het zakelijke financieringslandschap.

Na het plenaire deel was er ruimte voor netwerken. Op het festivalterrein presenteerden succesvolle groei-ondernemers zichzelf en ontmoetten financiers, investeerders en ondernemers elkaar. Uiteraard werd ook de inwendige mens niet vergeten.


Bekijk de onderstaande video voor een sfeerimpressie.