Live vanuit de studio in Amsterdam presenteerden NLInvesteert regiodirecteur Anthony Hoogeveen en General Manager van OnlineSeminar Marthijn Pieters gisteravond een bijzonder interessante investeringskans aan een groep investeerders. Onder leiding van Janneke Willemse werd het een interactieve uitzending, waarin OnlineSeminar niet alleen haar plannen toelichtte, maar deelnemers tegelijkertijd liet ervaren hoe het platform werkt. Na afloop waren de reacties onverdeeld positief. gemiddeld gaven deelnemers een 8.2 en 100% van de deelnemers gaf aan een webinar een mooie manier te vinden om kennis te maken met onze proposities. Op de vraag wat doorslaggevend zou zijn voor het al dan niet investeren in OnlineSeminar werd het bewezen track-record door maar liefst 50% van de deelnemers genoemd.

IMG_5410

Webinar gemist?

Door hier te klikken kunt u het volledige webinar, inclusief de interactieve elementen, terugkijken. Een film zonder de interactieve elementen is hieronder terug te kijken.