Financieringspartner in the spot light:
Liesbeth Kraaijveld van Venntiv

Subsidie kan een krachtig onderdeel zijn van uw gestapelde financieringsoplossing. Daarom werkt NLInvesteert samen met Venntiv. Venntiv treedt op als sparringpartner en subsidieadviseur.

Venntiv helpt om de kans op subsidie te vergroten door een innovatief idee te vertalen naar de subsidierichtlijnen en doelstellingen van de overheid. Die verschillen per subsidie. Venntiv kent de subsidiewereld: de grote diversiteit aan subsidies, wanneer een idee voor welke subsidie in aanmerking komt, welke focuspunten voor een subsidie belangrijk zijn en hoe het idee vertaald kan worden tot een kansrijke aanvraag. Zo is Venntiv de schakel tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om met subsidies meer innovatie mogelijk te maken.

NLInvesteert werkt samen met Venntiv om innovatieve bedrijven te ondersteunen in hun ambities.

Wilt u onderzoeken of u kans maakt op subsidie als onderdeel van uw financiering? Neem dan contact op met Liesbeth Kraaijveld, 06-55177278.