Teamlid Alfred Welink is sinds januari 2015 voorzitter van VNO NCW Noord. In Noord Nieuws, het magazine van VNO NCW Noord, vertelt hij over zijn voorzitterschap, ondernemen én NLInvesteert. Wat motiveerde hem om te starten met NLInvesteert? 

NLInvesteert in Noord Nieuws

Alfred: "Van banken hoor ik vaak hoe lastig het tegenwoordig is om financieringen te verstrekken. Als ik ondernemers spreek, gaat het vaak over hoe moeilijk het is om geld te krijgen. En de politiek wil er wel iets aan doen, maar weet niet goed wat. Zoiets motiveert mij om iets te ontwikkelen dat wél werkt." Lees het hele interview in Noord Nieuws.

Alfred Welink NLInvesteert Noord Nieuws 201503

“Als we onze leefomgeving vooruit willen helpen, moeten we ondernemend denken en handelen. Daarbij gaat het om participeren, creatief zijn, het niet alléén willen doen (anders ben je een uitvinder) en verantwoordelijkheid nemen.” Alfred Welink