Scheepsinstallatiebedrijf Fri-Tec en technisch adviesbureau W. Das Consultancy hebben € 488.375,- financiering opgehaald voor een innovatief project in de scheepsbouw. Het project is gefinancierd dankzij een succesvolle cofinanciering door diverse partijen en in samenwerking met NLInvesteert. De bouw levert 34 voltijdsbanen op voor de scheepsbouw en toeleveringsbedrijven in Friesland.

Multifunctioneel offshore schip

Het project bestaat uit het ontwerp en de bouwbegeleiding van een multifunctioneel offshore schip. Het schip wordt ingezet door Petronas Oil & Gas, de grootste Maleisische olie- en gasproducent. Meer over het project.

Ultieme vorm van cofinanciering

De Friese ondernemers hadden een financieringsbehoefte van € 488.375,-. Daarvan financieren de projectpartners een deel. Provincie Friesland financiert € 176.000,- vanuit het investeringsprogramma ‘Wurkje foar Fryslân’. Het overige bedrag is opgebracht door private investeerders. Wij hebben deze ultieme vorm van cofinanciering begeleid.

Starten met innovatie in scheepsbouw

Dankzij de cofinanciering kunnen de ondernemers aan de slag met het innovatieproject. Wij wensen hen daar veel succes mee. Lees meer over de details van het cofinancieringsproject.

Wilt u weten welke projecten wij nog meer aanbieden? Kijk dan op de projectenpagina.