De ondernemersdroom van horecaman Witwerts wordt realiteit. Binnenkort opent hij De Pastafabriek Groningen, een fastfoodrestaurant voor pasta aan de Stoeldraaierstraat in Groningen. De benodigde financiering haalde hij op dankzij ons netwerk voor cofinanciering.

De heer Witwerts is horecaman in hart en nieren. Om zijn droom - een pastafabriek openen in Groningen - te realiseren, had hij financiering nodig. Samen met het NLInvesteert netwerk is het bedrag opgehaald.

Dankzij de steun van private investeerders, is de ondernemer inmiddels begonnen met de bouw van De Pastafabriek Groningen. Hij verwacht het restaurant medio april te openen. Vanaf dat moment kan het winkelend en studerend publiek genieten van een verse pastamaaltijd.

Wij wensen de heer Witwerts veel succes met het verwezenlijken van zijn droom en danken alle investeerders voor hun vertrouwen. Wilt u weten welke projecten wij nog meer aanbieden? Kijk dan op de projectenpagina.