Cofinanciering is de nieuwe werkelijkheid

Wij zien een herschikking in het financieringslandschap voor het MKB. Alleen bancaire financiering is voor veel ondernemers te beperkt. Cofinanciering is de nieuwe werkelijkheid. Wij staan daar middenin.

NLInvesteert Cofinanciering

Kapitaalmix mogelijk maken

Daarom helpen wij het MKB door een kapitaalmix mogelijk te maken van financiële dienstverleners, lokale overheden en private investeerders. Traditionele bancaire oplossingen worden zo versterkt en aangevuld met gelden van andere partijen.

Cofinanciering

Het combineren van verschillende financieringsbronnen wordt cofinanciering genoemd. Doel is de verschillende financieringsbronnen zo efficiënt mogelijk in te zetten, waarmee de benodigde financieringsruimte tegen overall zo gunstig mogelijke condities wordt verkregen.

Groeiplannen waarmaken met cofinanciering

Voor het MKB is cofinanciering tegenwoordig steeds meer dé manier om (groei-)plannen gefinancierd te krijgen. Door een goede voorbereiding van het businessmodel en het ondernemingsplan en door het gelijktijdig inschakelen van en afstemmen met verschillende financieringsbronnen. Zodoende is voor een goed plan een goede financiering te krijgen.